oefenruimte
interviews
videotheek
bestel het boek
bibliotheek
links uit het boek
workshop programma's

inspiratiesessie 'Gouden Discipline'


De inspiratiesessie Gouden Discipline is een onvervalste 'eye-opener'. In een wereld waarin we als individu en organisatie steeds dromen hebben en doelen stellen maar vervolgens constateren dat deze lang niet allemaal gerealiseerd worden, moet je het dus over een andere boeg gooien. De boeg van de discipline. Want discipline betekent dat consequent die dingen doet die je dichter bij je doel brengen.

Tijdens deze workshop nemen de auteurs Mayta Braun en Jeroen van den Brink van de bestseller Gouden Discipline je op een inspirerende en gedisciplineerde wijze mee. Je krijgt inzicht in wat discipline is, wat het voor je op gaat leveren, en hoe je het kan ontwikkelen en vergroten. Want discipline kan je vergelijken met een spier: door trainen en oefenen kan je je spieren versterken, net zoals je je discipline kan vergroten.

Wij geven je de inzichten, oefeningen en tools om je eigen discipline en de discipline in je organisatie te vergroten. We geven praktische voorbeelden aan de hand van de gesprekken die we gevoerd hebben met talloze toppers uit het bedrijfsleven, de sport, het leger en de kunst en cultuur wereld.

Programma


Duur

Deze inspratiesessie wordt zowel via open inschrijving (4 uur) als een incompany workshop (2-4 uur) georganiseerd.

Werkwijze

Het programma kenmerkt zich door een zeer praktijkgerichte insteek. De theorie rondom Gouden Discipline vertalen we naar de praktijk van de deelnemer. Qua werkvormen gaan we aan de slag met onder meer individuele opdrachten, groepsopdrachten, filmfragmenten en persoonlijke feedback.